Ungár Péter: Karácsony ne vegye biztosra a támogatásunkat

POLITIKA
2022 december 02., 09:59
comments 32

Ungár Péter, az LMP társelnöke szerint Karácsony Gergely a saját pártját, a Párbeszédet is hátba szúrja azzal, hogy 2024-ben pártlogók nélkül lenne az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje.

photo_camera Ungár Péter Fotó: Németh Dániel/444

Facebook-posztjában azt üzeni Karácsonynak, mivel az LMP zöld párt, finoman se ajánlják, hogy biztosra vegye a támogatásukat. Ungár azt sérelmezi, hogy Karácsony a dugódíj ellen érvelt a Partizánban, és egyelőre csak kísérleti jelleggel teszi autómentessé a Lánchidat.

A kommentek közt két kerületi polgármester, a momentumos Soproni Tamás és a DK-s Kiss László is vitába szállt Ungárral, szerintük igenis zöld a budapesti városvezetés. Soproni abban is támogatja Karácsonyt, hogy hivatalosan ne a pártok, hanem egy ernyőszervezet jelöltjeként induljon két év múlva. Szerinte így lehetne felülemelkedni az ellenzéki pártok rivalizálásán, ami úgyis kiéleződik majd az európai parlamenti kampányban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt