Ungár Péter: Karácsony ne vegye biztosra a támogatásunkat

POLITIKA
2022 december 02., 09:59
comments 31

Ungár Péter, az LMP társelnöke szerint Karácsony Gergely a saját pártját, a Párbeszédet is hátba szúrja azzal, hogy 2024-ben pártlogók nélkül lenne az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje.

photo_camera Ungár Péter Fotó: Németh Dániel/444

Facebook-posztjában azt üzeni Karácsonynak, mivel az LMP zöld párt, finoman se ajánlják, hogy biztosra vegye a támogatásukat. Ungár azt sérelmezi, hogy Karácsony a dugódíj ellen érvelt a Partizánban, és egyelőre csak kísérleti jelleggel teszi autómentessé a Lánchidat.

A kommentek közt két kerületi polgármester, a momentumos Soproni Tamás és a DK-s Kiss László is vitába szállt Ungárral, szerintük igenis zöld a budapesti városvezetés. Soproni abban is támogatja Karácsonyt, hogy hivatalosan ne a pártok, hanem egy ernyőszervezet jelöltjeként induljon két év múlva. Szerinte így lehetne felülemelkedni az ellenzéki pártok rivalizálásán, ami úgyis kiéleződik majd az európai parlamenti kampányban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.