Egész napos ülősztrájkot tartanak a diákok a pécsi Janus Pannonius Gimnáziumban

oktatás
2022 december 5., 8:07
comments 11

December 5-e hétfőre egész napos ülősztrájkot szerveztek a pécsi Janus Pannonius Gimnázium tanulói az oktatás helyzete elleni tiltakozásként és a tanárok melletti kiállásként. Körülbelül 120 diák tölti meg a folyosókat.

photo_camera Janus Pannonius Gimnázium Fotó: Olvasónk

Ezen a napon 12 tanár vesz részt polgári engedetlenségi akcióban, ők odamentek beszélgetni a diákokkal, és elmondták, hogy öt év múlva 17 tanárral lesz kevesebb az iskolában, ami tarthatatlan.

photo_camera Janus Pannonius Gimnázium Fotó: Olvasónk


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt