Orbán mémmel nevet a korrupción

POLITIKA
2022 december 12., 13:48

„És még azt mondják, hogy az EP nagyon aggódik a korrupció miatt Magyarországon” – mémelt Orbán Viktor kommunikációs stábja angolul a Twitteren.

Arra reagáltak, hogy Belgiumban vizsgálati fogságba helyezték a görög Eva Kailit, az Európai Parlament egyik szocialista alelnökét és három társát, akiket azzal gyanúsítanak, hogy Katartól fogadtak el pénzeket azért, hogy tompítsák az országot ért kritikákat.

Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz elnöke Kocsis Mátéval, a Fidesz frakcióvezetőjével beszélget a Parlamentben december 6-án.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz elnöke Kocsis Mátéval, a Fidesz frakcióvezetőjével beszélget a Parlamentben december 6-án. Fotó: Németh Dániel/444

Az EP-alelnök korruptságán derülő Orbán – akinek a rendszere az Európai Parlamenttől rengeteg korrupciós kritikát kapott, és főleg emiatt tartanak vissza brüsszeli forrásokat – a héten egyébként a helyszínen fogja nézni a katari futball-világbajnokság elődöntőit és döntőjét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.