Dr. Pepper, barbecue és az első zsákolás hónapok óta, Brittney Griner hazatért

külföld
2022 december 13., 09:00

Az olimpiai aranyérmes kosárlabda-szupersztár Brittney Griner pénteken érkezett a San Antonio-i Brooke Army Medical Centerbe, most feleségével együtt próbál visszatérni a normális életbe. Griner ügynöke elmondása szerint derűs, hálás és bizakodó.

photo_camera Griner Fotó: -/AFP

Az alapból 9 év börtönre ítélt Griner 10 hónapot töltött orosz fogságban, majd a halál kalmáráért, a fegyverkereskedő Viktor Butért cserébe szabadon engedték. But egyébként hasonló lendülettel tért vissza az orosz normalitás talajára, és azonnal politikai karrierbe kezdett, csatlakozva a szélsőjobboldali Oroszországi Liberális Demokrata párthoz.

Griner számára a normális élet az első korty Dr. Pepper, hónapok óta az első zsákolás és a családja által hozott barbecue formájában tért vissza. Családtagjai rendszeresen látogatják. Griner végre sokkal táplálóbb étrendet követhet, mint a fogva tartása ideje alatt. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.