Egy busznyi prostituáltat ígért Silvio Berlusconi a focicsapatának, ha nyernek

agybaj
2022 december 14., 11:48

„Egy busznyi prostituáltat” adna „extra ösztönzés gyanánt” saját focicsapatának, a Monzának Silvio Berlusconi egykori olasz miniszterelnök, ha legyőzik az AC Milan vagy a Juventus csapatát - írja a Daily Mail.

A most 86 éves Berlusconi a klub éves karácsonyi buliján méltatta Raffaele Palladinót, a csapat új edzőjét, majd ezután dobta be a felajánlását.

Egy Twitteren feltűnt videó alapján a jelenlévők jót szórakoztak a volt miniszterelnök kijelentésén. A Monza jelenleg a 14. helyen áll az olasz első osztályban.

Berlusconit nemrég felmentette a bíróság egy fiatalkorú prostituált megvesztegetésének ügyében, de további huszonnégy ember megvesztegetésével gyanúsítják, akik ott voltak a volt miniszterelnök titkos szexpartijain, az úgynevezett „bunga-bunga” bulikon, ahol Berlusconi rendszeresen fiatalkorú nőkkel létesített szexuális kapcsolatot. 2013-ban hét évre el is ítélték, de aztán felmentették, mert a bíró szerint Berlusconi „nem tudhatta”, hogy fiatalkorú a prostituált, akinek megvásárolta a szolgáltatását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.