Orbán Viktor meglátogatta Rómában a titkos szexpartik legnagyobb szakértőjét

politika
2019 október 10., 16:06

A magyar miniszterelnök a magyar történelem legfülledtebb önkormányzati kampánya alatt is szorított időt arra, hogy csütörtökön Rómában meglátogassa régi szövetségesét, Silvio Berlusconit. És ha valaki, hát a volt olasz miniszterelnök sokat tudna mesélni arról, milyen az, ha egy politikus szexbotrányba keveredik. 

Orbán Viktor miniszterelnök  beszélget Silvio Berlusconival a Palazzo Grazioliban
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök Silvio Berlusconival beszélget a Palazzo Grazioliban Fotó: Szecsõdi Balázs/MTI/MTVA

Berlusconi olasz miniszterelnökként római, milánói és más olaszországi rezidenciáin szexpartikat rendezett több tucatnyi fiatal nővel, akiknek fizetett a szolgáltatásaikért. A lányok többségét Gianpaolo Tarantini és társai szervezték be a partikra. Közöttük volt a marokkói származású Karima El Mahroug, más nevén Szívtipró Ruby, aki a partik idején még 18 sem volt. 

Az bunga-bunga partik miatt  2011-ben vádat is emeltek Berlusconi ellen kiskorúval folytatott, üzletszerű szexuális viszony és a hatalmával való visszaélés miatt. Silvio Berlusconi védelme azt hangoztatta, hogy a nők szabad akaratukból vettek részt a partikon, az ügyészség szerint azonban szervezett prostitúcióról volt szó. Később felmentették

Később azért emeltek vádat ellene, mert a perben a tanúkat is le akarta fizetni. A perek miatt Berlusconi külön levelet írt a partikra rendelt nőknek, hogy nem tudja tovább eltartani őket. Az olasz ügyészség számításai szerint a volt olasz kormányfő 2009 és 2013 között 2 millió eurót (több mint 600 millió forintot) költött azokra a lányokra, akik rendszeresen látogatták Silvio Berlusconinak a Milánó közeli Arcoréban levő villájában rendezett partikat. Idén meghalt az egyik nő, aki tanúskodott az ügyben, Imane Fadil szervezetében radioaktív anyagot találtak

A Berlusconi szexpartijain készült fényképekről akkoriban még Orbán Viktor is beszélt az egyik videójában:

link Forrás

Egyébként a csütörtöki megbeszélésen abban maradtak, hogy továbbra is a legszorosabban együttműködik Silvio Berlusconi pártja és a Fidesz az Európai Parlamentben és minden más európai intézményben.

Orbán Viktor közölte, hogy a magyar-olasz kapcsolatok tekintetében arról tárgyaltak, hogy most olyan gazdaságpolitikát folytatnak, amely a legmodernebb technológiával rendelkező cégek beruházásait honosítja meg Magyarországon, és számítanak az olasz vállalatokra.

Silvio Berlusconi egy üzleti delegációval el is jön majd Magyarországra, és tanulmányozni fogják a befektetési lehetőségeket.

Orbán Viktor miniszterelnök és Silvio Berlusconi találkozója Rómában 2019. október 10-én.
photo_camera Fotó: Szecsődi Balázs/MTI/MTVA

Orbán Viktor hangsúlyozta: az Európai Néppárt ügyében  arról beszéltek, hogy „mi a néppárton belül nagyon közel vagyunk egymáshoz, mind a ketten kifejezetten ellenezzük a migrációt, ellenezzük az adóemeléseket, ellenezzük a versenyképességet rontó gazdasági európai döntéseket, ellenezzük az adózás szabályainak uniós szintre való emelését”. Hozzátette: „mi egy olyan pártszövetség vagyunk, egy olyan páros vagyunk az Európai Néppárton belül, amely a jövőben is együtt kíván működni".

Orbán Viktor szerint „ezért ők nagyon győzködnek bennünket, hogy maradjunk is benn az Európai Néppártban, de erről majd később fogunk döntést hozni, hogy ha letisztultak a viszonyok az Európai Néppártban”. És „ahhoz még néhány hétre azért szükség lesz”.

Orbán Viktor egyébként a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) rendezvényére érkezett Rómába, a CDI - amelynek egyik alelnöki tisztségét a kormányfő tölti be - az olasz fővárosban tartja soron következő vezetőségi ülését. (MTI)