Orbán Viktor: Szeretem, amikor kultúrák találkoznak és játszanak egymással

foci
2022 december 14., 05:43
comments 20

Próbálja otthonról követni a mérkőzéseket, de mivel nappal dolgoznia kell, így csak késő este jut erre ideje, mondta Orbán Viktor kedden a katari sajtónak az MTI szerint. A miniszterelnöknek dolgos napja volt tegnap: reggel templomba ment, délelőtt megemelte a nyugdíjat, este már Katarban nézte a világbajnoki elődöntőt. Orbán újságírói kérdésre azt is mondta, hogy

szereti, amikor kultúrák találkoznak és játszanak egymással azonos játékszabályok mellett, ugyanabban a sportágban. Orbán emellett nagyra értékelte a katari focivébé szervezését, és azt, hogy arab országban rendezik meg a labdarúgó-világbajnokságot. A magyar miniszterelnök a katari újságíróknak azt mondta,

az eltérő életfelfogás megértése miatt fontos, hogy tiszteletben tartsuk a helyi szokásokat és szemléletmódot,mert „Ha Rómában vagy, tégy úgy, mint a rómaiak". Orbán szerint nagyon kedves dolog Katartól, hogy úgy döntött, pénzt költ arra, hogy az egész világot vendégül lássa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.