Szijjártó Péter is Katarban van, na de nem azért

POLITIKA
2022 december 14., 07:10

Orbán Viktor múlt hét szombatra hívott össze kormányülést, hogy mindent letudjon keddig, amikor is kiutazott Katarba a focivébére. Mint kiderült, nem ő az egyetlen kormánytag, aki éppen a közel-keleti országban van, Szijjártó Péter is Katarba utazott, bár állítása szerint ő nem azért.

Minden bizonnyal más okból érkeztünk Katarba, mint a többség :)- írja Facebook-bejegyzésében a focirajongó, futsalozó és futsalozó haverjainak állásokat teremtő küküm miniszter, aki szerdán hajnali kettőkor arról posztolt, ahogy kapucnis pulcsiban és szűk farmerben leszáll Dohában a repülőről. Bejegyzése szerint a program: "reggel szentmise, majd kezdődhet a hivatalos program az energetikai és külügyi tárgyalásokkal".

Azért nagyon csodálkoznék, ha este egy kis meccsnézés nem férne bele, de hát tudjuk, hogy a külügyminiszter még akkor is folyton dolgozik, amikor éppen nyaral, szóval ki tudja. Arra is kíváncsi vagyok, hogy milyen egyéb fontos katari-magyar tárgyalásokra kerülhet még sor a napokban, lesznek-e kulturális kapcsolatfelvételek, mezőgazdasági megállapodások, fejlesztéspolitikai fejtágítások, ami miatt még pár magyar miniszternek Katarba kell utaznia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.