Csúcstalálkozót tart az EU és Ukrajna Kijevben

háború
2023 január 03., 14:33

Február 3-án közös csúcstalálkozót tart Kijevben az Európai Unió és Ukrajna, hogy az oroszok invázió ellen védekező ország pénzügyi és katonai támogatásáról tárgyaljanak, közölte Volodimir Zelenszkij elnök hivatala.

Az ukrán elnök arra számít, hogy januárban megérkezik az uniós makroszintű pénzügyi támogatás első részlete. Megjegyezte Ursula von der Leyen bizottsági elnöknek, hogy a 18 milliárd eurós támogatás rendkívül fontos most, amikor Oroszország új erőket próbál gyűjteni az agresszióhoz. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.