A hókotróbalesetet szenvedett Jeremy Renner videóval jelentkezett a kórházból

baleset
2023 január 05., 17:59

A hétvégi súlyos hókotróbalesete után lábadozó Jeremy Renner – a szerdai szelfi után – videóval jelentkezett a kórházból, és úgy tűnik, a körülményekhez képest jól van:

link Forrás

A Marvel-filmekben és -sorozatokban szereplő, kétszeres Oscar-jelölt színész a rövid videón samponos masszázst kap a nővérétől, miközben az anyja nézi. A kísérő feliratban megköszöni a „csodálatos fürdőnapot”.

Az 51 éves sztárt korábban meg kellett műteni, mert tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett, amikor újév napján a hókotrója alá esett, és a 6,5 tonnás jármű áthajtott rajta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.