Egymástól 150 méterre állt meg egy Intercity és egy személyvonat Tápiógyörgyénél

baleset
január 17., 20:04
comments 6

Hétfőn késő este Tápiógyörgyénél egy Intercity és egy személyvonat csak 150 méterre állt meg egymástól – számolt be az esetről az RTL Híradó.

A Budapest felé tartó személyvonat vezetője a tilos jelzést figyelmen kívül hagyva hajtott rá egy szakaszra, de szerencsére ezen a részen egy hibás berendezés miatt csak lassan mehetnek a vonatok, így amikor a mozdonyvezetők észrevették, hogy szembe mennek egymással, volt idejük megállni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt