A tankerület egyetlen polgári engedetlenséget sem tüntetett fel a bérjegyzékben egy VII. kerületi gimnáziumban, de Marosi Beatrix azért küldött egy figyelmeztetést az egyik tanárnak

oktatás
2023 január 19., 07:06

Dukán Ferenc, a VII. Kerületi Madách Imre Gimnázium tanára és egyben a Momentum csepeli képviselője fenyegető levelet kapott Marosi Beatrixtól, a Belső-Pesti Tankerületi Központ igazgatójától, aki nem csak arról hírhedt, hogy a Kölcsey Ferenc Gimnázium öt tanárát elbocsátotta, de arról is, hogy plagizálhatta az egyetemen 2013-ban leadott szakdolgozatának egyes részeit.

Dukán Facebook-bejegyzésében azt írja:

„Tegnap ezt a fenyegető levelet kaptam Marosi Beatrixtól. Ebben a levélben elismeri, hogy tudomására jutott, hogy óráim megtartását december elsejétől megtagadtam. Ez azért érdekes, mert épp tegnap (még a levél olvasása előtt) posztoltam róla, hogy meghamisította a tankerület a bérjegyzékünket, és egyetlen óra polgári engedetlenséget se tüntetett fel rajta decemberben. A hamisítás tehát Marosi Beatrix tudtával történt. A levelet január 11-én írta, azóta lassan egy hét eltelt, a bérjegyzék máig sem került kijavításra.”

Marosi Beatrix levele: