Befejezik a Rust című filmet Alec Baldwinnal a főszerepben, annak ellenére, hogy az operatőr lelövéséért vádat emelnek ellene

FILM
január 24., 10:42
comments 8

Befejezhetik a Rust című westernfilmet Alec Baldwinnal a főszerepben, annak ellenére, hogy az ügyészség várhatóan vádat emel a színész ellen, amiért a forgatáson lelőtte Halyna Hutchins operatőrt. A produkció és a színész ügyvédje hétfőn közölte, hogy a forgatás folytatódik, Baldwin továbbra is Harland Rust szerepét játssza.

photo_camera Fotó: Youtube

Tavalyelőtt októberben a film egyik jelenetének felvételekor az új-mexikói Santa Fében Baldwin éles lőszerrel töltött revolvert használt, ami eltalálta és megölte Hutchinst, és megsebesítette a rendezőt, Joel Souzát is. A sérüléséből felgyógyult rendező azóta tovább dolgozik a filmen, az elhunyt operatőr férjét pedig a produkció executive producereként alkalmazzák - ez volt az egyik feltétele annak, hogy folytathatják a forgatást.

A Santa Fé-i kerületi ügyész csütörtökön jelentette be, hogy vádat terveznek emelni a színész és a film fegyverekért felelős kellékese, Hannah Gutierrez-Reed ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. Mivel a nyomozást még nem zárták le, nem tudni, hogyan kerülhetett éles lőszer a kellékfegyverbe; a színész pedig tagadja, hogy meghúzta volna a ravaszt.

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt