Hamarosan kész Harry herceg könyvének magyar változata, könyves podcastunkban a fordítói csapat szerkesztőjével beszélgettünk. A memoár március közepén lesz itthon is kapható.
Spare, azaz magyarul A tartalék címmel jelent meg Harry herceg önéletrajzi könyve, melyből a megjelenés utáni első héten máris 3 millió kétszázezer példány kelt el világszerte, így valószínűleg ez lesz minden idők legsikeresebb memoárja, a Guinness például máris rekordként kezeli az eladási számokat “nem fikciós könyv” kategóriában. Itthon március 17-én jelenik meg a könyv a Corvina gondozásában, és itt van a stúdióban a Corvina fordítói csapatának szerkesztője, Kúnos László József Attila díjas műfordító, aki a Svéd Királyi Akadémia műfordítói díját is elnyerte, és az ELTE anglisztika tanszékének egyetemi docense
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.