Jó hír: kikapott a Felcsút

nb1
január 29., 17:54

Aki szereti a futballt, bármelyik klubnak is drukkoljon, méltán örvendhet.

A miniszterelnök által alapított, Puskás Ferenchez a nevét leszámítva az égvilágon sehogy sem kötődő, közpénz jellegét elvesztett közpénzből légiósokkal kitömött, felcsúti Puskás Akadémia NB 1-es csapata – ami a kormányfő saját telkét kapta meg, rajta egy stadionnal –1-0-ra kikapott a házigazda Mezőkövesdtől az NB 1. 17. fordulójában.

Orbán Viktor a felcsúti Pancho Arenában 2018. március 3-án.
photo_camera Orbán Viktor a felcsúti Pancho Arenában 2018. március 3-án. Forrás: M4 Sport

Kuttor Attila – egyébként szintén rezsimkedvenc – csapata otthon a legutóbbi öt meccséből egy döntetlen mellett a negyedik sikerét aratta, míg a felcsúti csapat ebben a bajnoki szezonban csak a második vereségét szenvedte el vendégként, először az idény nyitófordulójában a Ferencváros otthonában kapott ki.

Tréfás pillanat is volt a meccsen: az utolsó pillanatokban Baluta, a felcsútiak támadója hozott össze magának tíz másodpercen belül két sárgával egy piros lapot.

A Puskás Akadémia FC ezzel jelenleg egy ponttal a Kisvárda mögött negyedik a tabellán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.