Rétvári: A pedagógusok már nem tudnak anyagilag rosszul járni

oktatás
2023 február 04., 19:10

Ha megjön a pénz, visszamenőleg is kifizetik a tanároknak az elmaradt 11 százalékos béremelést, mondta a belügyminisztérium parlamenti államtitkára a HírTV péntek esti műsorában. Rétvári Bence kijelentette: „A pedagógusok rosszul már nem tudnak anyagilag járni. Annyival tudnak rosszul járni, hogy a pénzt nem veszítik el, de időt veszítenek el. Mert lehet, hogy csak márciusban, vagy ősszel jön meg.”

link Forrás

Rétvári a beszélgetés végén arról beszélt, hogy

„az egész a gyerekek körül forog. Hogy a gyerekeknek minél jobban megfizetett, minél jobban megbecsült és minél jobb képességű tanárai legyenek.”

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.