Az akkumulátorgyárakról vitáztak volna a Parlamentben, a Fidesz-KDNP persze nem megy el

parlament
február 20., 13:58
comments 5

Az ellenzék kezdeményezésére 16 órától vitázik a Parlament az akkugyárakról. Csakhogy a Fidesz-frakció az alábbi közleményt adta ki:

„Az akkumulátorgyárakkal kapcsolatos vitát a parlament a következő rendes ülésének napirendjére tűzi. Ezzel indokolatlanná vált a mai ülésnap, azon a kormánypártok képviselői nem vesznek részt. Továbbra is elvárjuk, hogy valamennyi beruházás a legszigorúbb környezetvédelmi és biztonsági normák maradéktalan betartásával valósuljon meg.”

photo_camera Fotó: Németh Dániel

A múlt héten határozatképtelen lett a Parlament fenntarthatósági bizottságának témában összehívott ülése, mivel a Fidesz-KDNP azt is bojkottálta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.