Újabb adag a bulvárrománc-rajongóknak: Avril Lavigne összejött az exe féltestvérének volt pasijával

bulvár
2023 március 07., 12:19

Miután a múltkor már rácsodálkoztunk, hogy Emily Ratajkowski egy viszonylag explicit fotóval erősítette meg, hogy a Big Dick Energy megtestesítője után egy újabb vicces fiúval jött össze, itt az ideje egyszerre eltátani a szánkat egy hasonlóan meglepő celebpárosításon is.

A bulvárlapok többsége az elmúlt egy napban egymás után tette közzé az újabb szenzációt, miszerint Avril Lavigne összejött Tygával. Annyira, hogy fotók is bizonyítják, hogy a kétezres évek elejének kanadai tiniénekesnője, aki a deszkás fiúkról énekelt teljes beleéléssel, most azzal a rapperrel jár, aki zenéje mellett leginkább arról híres, hogy a Kardashian klán legfiatalabb tagjával, Kylie Jennerrel járt.

photo_camera Aki nem emlékezne, hogy néz ki, ez itt Avril Lavigne Fotó: DIMITRIOS KAMBOURIS/Getty Images via AFP

De hogy fokozzam a hangulatot: nemcsak Tyga járt a Kardashian-Jenner család egy tagjával, de Avril Lavigne is, mert egy darabig együtt volt Kylie Jenner féltestvérével, Brody Jennerrel. A két említett Jennernek egyébként az apja közös, aki pár éve már nőként éli életét Caitlyn Jenner néven.

photo_camera Ez meg Tyga Fotó: IMAGE PRESS AGENCY/NurPhoto via AFP

Aki úgy érzi, ennyivel még nem kapta meg a napi bulváradagját, az kattintson a Page Sixre, ahol megnézheti fotón is, mennyire szereti egymást Avril Lavigne és Tyga.