Szinte minden alkalommal jelentős mérföldkőhöz érő műsorunk vészes mértékben elmacskásodik. Summa summárum: nem láttuk magunkat jönni.
Keddig előfizetőknek, a paywall után, keddtől aztán mindenkinek.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?A mindig nagyon veszélyes El Salvadorban augusztusban végképp elszabadult a pokol. A világon itt követik el a legtöbb gyilkosságot azok az országok közül, ahol elvileg béke van. A bandák kegyetlenek, a rendőrség sem jobb, és senkinek sincs ötlete a megoldásra.
A héten El Salvadorban hivatalos fizetőeszközként bevezették a bitcoint, amelynek árfolyama ezzel párhuzamosan óriásit zuhant. A salvadori elnök igyekszik jól kijönni az egészből, de kérdés, mennyire működik majd a nagy ötlete.
Miért van szükségünk antioxidánsokra? És mi az összefüggés a káros oxigéngyökök és a fogak kihullását okozó skorbut között? A Qubit podcastsorozatában, a Darwin démonaiban Kun Ádám evolúcióbiológus és Mandl Péter bécsi kutatóorvos keresi a válaszokat.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.