Hadházy: Ott maradt néhány száz gyerek a rendőrökkel szemben tömegtámogatás nélkül

belföld
2023 május 20., 07:36

„Sajnos be kell látni, hogy a magyar társadalom – beleértve a pedagógusok és az ellenzéki pártok többségét is – egyelőre nem áll ki az oktatás ügye mellett. Sokaknak sokféle okuk lehet erre, de a vége mégiscsak az lett, hogy ott maradt néhány száz gyerek a rendőrökkel szemben, egyelőre valódi, látható tömegtámogatás nélkül. Ők viszont nem futballhuligánok, nem mentek neki izomból a rendőrsorfalnak (hála Istennek), erre néhány kommentelő rákezdi, hogy „jajj, ez k…a gyenge” - írja Hadházy Ákos elkeseredetten a Facebookon.

Hadházy bírálta az ellenzéki pártokat amiért elmennek „valamiféle látszategyeztetésre” Pintér Sándor belügyminiszterrel, „ezzel hitelesíti a folyamatot – meg kiállítja magáról a bizonyítványt, hogy valójában a rendszer részei”.

„Ameddig nem áll a tiltakozók mögött 30-50-100 ezer ember, addig ez így is marad, csak a csalódottság és az apátia nő” - írja a képviselő, aki szerint sokan nem értik meg, hogy nem a tanárokról és diákokról van szó, hanem a jövőnkről.

Posztját az összefogás fontosságával zárta.

„Ameddig ugyanis nem adódik össze minden elégedetlenség egyetlen irányba, amíg nem a rendszert magát támadjuk, minden tiltakozó mozgalom – tanárok, diákok, KATA-s vállalkozók vagy az akkumulátorgyárak ellen tiltakozók – bukásra van ítélve.”

A tüntetésről készült riportunk itt olvashatják el, a videónkat pedig itt nézhetik meg:

link Forrás
Kiemelt videóink