Ha szeretnéd a Borízű Hang adásait már a megjelenés napján (jellemzően vasárnap hajnalban) elérni, „Közösség” vagy „Belső kör” csomagra lesz szükséged.
Mintha újra hallanók a pusztán a bankkártyája chipjét dörgölő ember vad keserveit. („Mi van Aladdin, pénz kéne, mi?!”)
Rászervezésre hivatkozva. A kormány által fenntartott intézet eseményei között már tényleg nem szerepel a Carson Coma koncertje, de aznapra más program sincs meghirdetve.
Miután a hét végén a valenciai lelátóról kórusban majmozták Viníciust, a teljes spanyol futballközeg felszólalt a gyökérség ellen. Xavi és Ancelotti egymást dicsérik, és még diplomáciai botrány is kerekedett.
Bár literre nem a magyarok isszák a legtöbb alkoholt, a problémás ivók és az alkoholfogyasztás által okozott betegségekben szenvedők aránya nálunk a legnagyobb az egész világon.
A határt megvédeni képtelenség, a komoly bűnözők lefülelése esélytelen, a kis halakat pedig egyszerűen szabadon engedik.
A kormány a börtönzsúfoltság csökkentését abszurd lépéssel próbálja megoldani. Miután az egyre szigorúbb büntetőpolitikával büszkélkedett és a migráció elleni harcról kommunikált, többszáz külföldi embercsempészt engedett ki a börtönből, ami kártékony és veszélyes is.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.