A Hír TV főszerkesztője szerint nagyon súlyosan romlik a helyzet a magyar oktatásban

Média
2023 június 19., 10:09

Nem a legerősebb felállás mondta fel az orosz propagandát szórakoztatta a nézőket a Hír TV vasárnapi Sajtóklubjában. Ami azért jó, mert végre jut figyelem a ritkábban megszólalókra. Velkovics Vilmos, a Hír TV főszerkesztője élt is a lehetőséggel.

Nem volt olyan téma, amiről ne lett volna sajátos meglátása. Csak a legjobbak:

Brüsszelben a fehérek már csak kutyákat sétáltatnak, nem gyereket

link Forrás

Bécsben már csak arab családok ülnek a parkokban, egyetlen egy fehéret sem látni. Brüsszelben az utcán csak bevándorlók láthatók gyerekkel, a fehérek kutyákat sétáltatnak.

A liberális pedagógusok rontják a magyar oktatás minőségét, bezzeg amikor papok tanítottak

Nagyok sok olyan liberális pedagógus van, aki a saját kis egója hizlalása érdekében pont a szigorúbb és következetesebb tanárok kárára meg az egész rendszer kárára próbálja építeni a saját önbecsülését. Velkovicsot paptanárok tanították, ott rendesen be volt szabályozva a napjuk, mettől meddig kell tanulni, sétálni.

link Forrás

Oroszország ellen agresszívan léptek fel, Amerika sorra veszíti a háborúit

Oroszországot agresszív lépésekkel sarokba szorították. „Amerika nem jó háborús győzelmekben. A második világháború óta indítottak huszonegynéhány háborút, zéró, nulla darabot nyertek meg.” Ezzel azért lehetne vitatkozni.

link Forrás

Ki az a Nagy Ervin? Egy fröccsöntött figura, egy csepűrágó

Még Bencsik Andrásnak is jobb véleménye van a Rákay Kálmánnal a Facebookon összecsapó Nagy Ervin színészi teljesítményéről („kiváló színész, de nagy baromságot mondott”), mint az SZFE-n tanító Velkovicsnak.

Velkovics szerint Nagy Ervin egy fröccsöntött figura, egy csepűrágó, akinek az a legnagyobb problémája, hogy nem minden szerepet ő játszik, a Kincsemben legszívesebben a lovat is ő játszotta volna. Amúgy pedig - mondta fel sajátjaként Velkovics a kormánypropaganda sulykolását - Nagy Ervin lenne ukrán mintára a magyar Zelenszkij.

link Forrás

Az 1. rész és a 2. rész itt látható.