Példátlan mezcsere: a Fradi-drukker a saját mezét adta oda egy feröeri edzőmezért

sport
2023 július 21., 10:07

A Fradi szerdai BL-égése után írtunk arról, hogy a feröeri KÍ játékosait hősként ünnepelték a hazai szurkolók, a 3-0-s győzelmet arató vendégjátékosok vastapsot kaptak, a lelátó aljában ment a tülekedés a közös szelfikért.

Az egyik ilyen lefújás utáni pillanatról küldött nekünk egy szuper jelenetet Csaba, aki a pont.hivatalos stadionjárós Youtube-csatornát viszi. A videón a szelfik után megkérdezik Joannes Danielsent, hogy esetleg nem adná-e oda a mezét emlékbe. A KÍ-játékos egy kicsit talán zavarba is jön, amikor azt magyarázza, hogy nem tudja odaadni, nem engedték meg nekik, ugyanis nincsenek eleresztve mezekben. Danielsen végül sok sikert kíván, és reméli, hogy a Fradi eljut a csoportkörbe (erre már csak a Konferencia-ligában lesz lehetőségük).

link Forrás


Egy másik videót is kaptunk, ezen már az egyik szurkoló sikerrel jár, bár a feröeri csapat játékos szabadkozva megjegyzi, hogy csak az edzőmezt tudja odaadni, mert csak ez az egy van neki.

link Forrás


Hogy mekkora dolog a feröeri klub életében a továbbjutás, azt jelzi az is, hogy René Joensen a vendégek egyik játékosa arról beszélt, talán ez volt élete legnagyobb sikere, és csak a Groupama Arénában négyszer annyian férnek el, mint ahányan laknak a városában. Ő villanyszerelőként dolgozik 8 és 16 óra között, utána van mindennap edzése, este pedig megy haza a családjához. A csapatból hatan vagy heten is ugyanannál a cégnél dolgoznak.