Tömény alkoholból és sörből álló tortával köszöntötték fel Urbán Flórián edzőt a BVSC focistái

ÉLET
2023 július 31., 12:31

Az NB 3-ból hosszú idő után az Nb2-be visszajutó BVSC első - győztes - hazai bajnoki meccse után a Nemzeti Sport videóintejút készített két játékossal, Kovács Benedek kapussal és Vernes Richárd csatárral.

A rövid beszélgetés közben Kovács kapus faarccal említette meg, hogy "komló ízű szörppel" fogják megünnepelni a győzelmet, a napokban 55. születésnapját ünneplő Urbán Flórián edzővel együtt. Vernes csatár pedig arról beszélt, hogy "igen, tegnap már megleptük egy érdekes tortával", mármint Urbánt.

Nincs magyarul tudó ember, aki ne értette volna, hogy mit takar a komló ízű szörp, a torta azonban nem volt egészen világos. Mindaddig, míg minimális utánakereséssel meg nem találtuk a tornaátadásról a Facebookra kirakott nyilvános posztot.

A torta eszerint 24 doboz, zsugorfóliával összefogott sörből állt, a habot a tortán pedig egy palack spéci Unicum jelentette. Az továbbra sem világos, mit keresett ott egy hatos pakk ásványvíz, de ez legyen a különutas K.L. felelőssége.

Mi kifinomultak vagyunk, ezért a 17 Boiler által feldolgozott, majd a Carson Coma által továbbfeldolgozott vonatkozó slágerével kívánunk sok boldogságot:

link Forrás

Akinek pedig halvány fogalma sincs arról, ki az ünnepelt Urbán Flórián, az olvassa el Haszán Zoltán príma kritikáját hősünk önéletrajzi kötetéről, a címe: "Én vagyok az Urbán, és nem csak szeretek, tudok is inni".