28 óra késéssel érkezett meg egy Ryanair gép Zadarból Budapestre

közlekedés
2023 augusztus 07., 06:10

Az utasok péntek este indultak volna Budapestről Zadarba egy Ryanair géppel, de a vihar miatt a gép egyórás körözés után leszállt Zágrábban. Zadarban közben utasok vártak ugyanarra a gépre, hogy visszavigye őket Budapestre, őket viszont nem értesítettek időben, hogy a gépük csak 28 órás késéssel fog elindulni, számolt be a Blikk.

A Zadarban várakozó utasok gépe az eredeti tervek szerint 22:35-kor indult volna vissza Budapestre, de az utasok csak éjfél után 39 perccel kaptak arról üzenetet, hogy a járatukat átteszik másnap este fél 12-re. Az egyik utas szerint a légitársaság először azt közölte, hogy próbálnak nekik szállást és fuvart intézni, de nem sokkal később már azt közölték, hogy oldják meg egyedül.

Sokan a reptéren várakoztak plédeken és pokrócokon aludva, de végül a szombat esti tervezett indulás sem jött össze, folyamatosan módosították a felszállás időpontját, így végül az utasok csak vasárnap éjszaka 2-kor érkeztek meg Budapestre. Végül összesen 28 órát késett a gép.

De a Zágrábban leszálló utasok sem jártak jobban, őket ugyanis arról tájékoztatták, hogy buszokkal viszik őket tovább Zadarba, de mivel a légitársaság másik öt gépe is azon a reptéren volt kénytelen leszállni, mire az utasok odaértek, az összes autóbusz megtelt.