Sallai Roland a karriert választotta a mesés szaúdi fizetés helyett

sport
2023 szeptember 11., 08:53

A nyári átigazolási szezon előtt inkább az volt a valószínűbb, hogy Sallai Roland, a magyar válogatott és a Freiburg támadója klubot vált. Kisebb botrányt is okozott, hogy a játékos apja tavasszal arról beszélt, hogy klubedzője, Christian Streich azért nem játszatja, mert a fia várhatóan Olaszországba, a Lazióhoz igazol. Streich erre azt mondta: „Jó lenne, ha eljutnánk odáig, hogy a Lazio vagy a Manchester City érdeklődik valamelyik játékosunk iránt és ezért nem engedjük tovább játszani.”

A Lazio mellett a Marseille-jel, a Bolognával és a Sevillával is hírbe hozták, de az csak most, a csehek elleni vasárnapi 1-1 után az nso-nak adott interjújából derült ki, hogy a Steven Gerrard által edzett szaúdi Al-Ettifak vitte volna, nyilván busás fizetésért. A kérdésre, hogy igaz-e, hogy a karriert választotta a pénz helyett, azt felelte, hogy igaz, de ennél mélyebben ebbe nem akart belemenni, csak annyit mondott, hogy a klubcsapatára és a válogatottra fókuszál.

A milliárdos, számos, Európában még évekig topszinten játszani képes sztárt elcsábító szaúdi ligát Rényi Pál Dániel mutatta be a 444-en.