Pénzbírságot és büntetőpontokat kapott L.L. Junior és G.w.M. a gyorshajtós videóért

e-pénisz
2023 szeptember 15., 14:15

Szabálysértési eljárást indított a rendőrség az L.L. Junior néven ismert Lesi László és Varga Márk G.w.M. ellen, amiért augusztusban 100-130 kilométer per órás sebességgel száguldoztak a Petőfi hídon, és ezzel Instagramon is elbüszkélkedtek.

G.w.M. 90 ezres bírságot és 6 büntetőpontot, a vezetés közben videózó L.L. Junior 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott.

Lesi még augusztusban szavaztatta meg a követőivel, hogy a Mercedes vagy a BMW a jobb. Ezt egy olyan videóval illusztrálta, amin látszik, hogy legalább 100-zal hajt - és közben mobilozik - a hídon egy BMW után, amiből a rapper integet neki. A videón arról beszél, hogy ezek a BMW-sek 130-cal hajtanak. A Petőfi hídon 50-es a sebességhatár.

link Forrás

A zenész az ügyről azt mondta a 24.hu-nak, hogy szerinte inkább azok ellen kéne eljárást indítani, akik marihuánafogyasztásról posztolnak. „Azt nem értem. Én nem veszélyeztettem senkit, vállalom a felelősséget és a következményeket”.

A két rappernek egyébként nemcsak egyesével, de közösen is óriási e-pénisze van: tavaly az országgyűlési választások után egy közös szelfivel adták mindenki tudtára, hogy „nagyon unalmas” hogy „két politikai tömb vitatkozik egymással, fröcsögnek egymásra”, ezért adtak esélyt egy „független, fiatal, kreatív civil csapatnak”. A pornómilliárdos Gattyán Görgy pártjának.

Nemrég éppen azért emelték meg a közlekedési bírságok összegét, mert júliusban két autós az Árpád hídon versenyzett, az egyikük kisodródott, és halálra gázolt egy 26 éves biciklist.

(Naphíre via BRFK)