Egy világ omlott össze: egyetlen ember sem jelentkezett, hogy Bayer Zsolt pofán vágta volna

erőszak
2023 november 07., 14:25

Ultrasúlyos pofont kapott a hipermaszkulinitás.

A múlt héten írtunk arról, hogy a Fidesz tagja és egyik legfontosabb műsorvezetője, Bayer Zsolt évek óta napi rendszerességgel fenyeget különféle embereket és embercsoportokat veréssel, bántalmazással, végleges eltakarítással, agyonlövéssel (méghozzá „ponyvaregényes kéztartással”).

photo_camera Illusztráció: Kiss Bence/444

A gyanúsan sok fizikai erőszakkal való fenyegetés miatt felhívást intéztünk az olvasókhoz, hogy ha tudnak olyanokról, akiket a publicista bántalmazott, jelentkezzenek, mert nem létezhet, hogy aki ekkora szellemi dzsihádot folytat, az ne ütne egyet-kettőt oda az ellenségeinek, a tanulni vágyóknak, a rokonoknak-barátoknak vagy a csak éppen arra járóknak.

link Forrás

Legnagyobb megdöbbenésünkre azonban az történt, amire számítottunk: egyetlenegy jelentkező sem akadt, így nincs tudomásunk arról, hogy Bayer Zsolt megvert volna bárkit is.

El se hisszük, hogy jól gondoltuk: a 60 éves publicista minden jel szerint egyáltalán nem szokott pofozkodni, ahogy arra abból is lehetett következtetni, hogy megfutamodott, amikor Hont András és Berkecz Balázs elfogadta a kihívást, és megmérkőzött volna vele.

Illusztrációnk a cikkhez, amiből – miután összegyűjtöttük Bayer Zsolt fenyegetőzéseit – kiderült, hogy senkit sem vert meg.
photo_camera Bayer Zsolt szájharcművész babákkal teázik békésen, nyugodtan Illusztráció: Kiss Bence/444

Szóval, ha valaki aggódott, megnyugodhat: Bayer Zsoltnak csak a szája jár, nem a keze, az uszítás mellett ő maga több tucatnyi posztjával és tévészereplésével ellentétben nem szokott részt venni fizikai erőszakban.