Rapháború 2023: Noár megkérdezte Krúbitól, hogyan ne legyen cringe

ZENE
2023 november 29., 16:34

Krúbi egyik új számában, a Mini Krúbiban van egy olyan sorpár, ami valószínűleg nem esett túl jól Noárnak, aki jómaga is próbálkozott már rappeléssel:

Még eljár a tüntikre, hogy sípoljon, dobáljon / Túlteszi magát azon, hogy cringe-el a Noáron.”

link Forrás

Aztán a múlt héten Krúbi a Telexnek is elmondta, mennyire kellemetlennek tartja Noárt: „Nem fogok neveket mondani, hogy hányszor volt olyan, amikor zenésztársaimat hívták tüntetésekre meg mindenféle ilyen civil szervezetes rendezvényekre fellépni, és azért mondták, hogy nem megyek, mert ott a Noár. bazmeg, ez megy, mert annyira kellemetlen a pali.” Majd azt mondta, egyébként akkor se menne el tüntetésre fellépni, ha nem lenne ott Noár.

Noár nem rapben, hanem az oldalán reagált a cringezésre. Bár tiszteletben tartja Krúbi véleményét, de azért rákédezett, mit kellene másképpen csinálnia: „Néha mi is behúzzuk a kéziféket, mert tanácstalanok vagyunk, hogy merre és hogyan tovább, de akkor most hozzád fordulok. Szerinted hogy kellene?

Hogy nem lesz cringe? Te hogy szerveznéd meg? Hogy csinálnád?”

Majd amiatt is felkérdezte, miért nem vesz részt tüntetéseken. „A hallgatóid, követőid felé szerinted nem eredményesebb egy aktív jelenlétet kommunikálni a közügyekben?

Igaz, Krúbitól azért nem áll messze a politikai véleménnyilvánítás, mostanában a koncertjein is legalább olyan hangosan skandálja a közönség a Mocskos Fideszt!, mint a mozgalmasabbnak számító tüntetéseken.