Exkluzivitásban, egzotikumokban és egzecíroztatásban eddig sem szűkölködő, hallgatóit rendre csodás, távoli tájakra kalauzoló műsorunk még a saját maga által lehetetlenül magasra tett lécet is simán átugorja: történetének legeslegegzotikusabb helyszínéről jelentkezik, hogy víz alatti olvasószemüveg híján csak tapogassa a legyezőkorallok közt a törpe csikóhalakat.
A legfrissebb adás most még csak a „Közösség” vagy „Belső kör” csomag előfizetői számára elérhető. A többiek keddtől hallgathatják. Fizessenek elő, plz! Korábbi podcastjaink a linkon.
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
Podcastunkban Vida Kata pszichológus, gasztroblogger beszélgetett Lu Boennel, a 101 étteremcsoport alapító tulajdonosával gyerekkoráról, a Ramenka és a 101 Bistro alapításáról, és arról, hogy mitől lesz autentikus egy kínai étel.
Bede Márton elmagyarázza a kínai konyha legnagyobb gurujának a hortobágyi palacsintát. Tartsunk már jobbra az autópályán! Cinikus békebrókerek. Már alig virul a fityula, fogynak a szóvicces filmcímek.
A hazai vállalatok jelenleg nem profittermelő eszközként használják a kontrollingot, hanem aktuális helyzetük leírására, a múltbeli adataik értelmezésével. Podcastunkban arról beszélgettünk, hogyan lehetne ezt másként csinálni.
Podcastunkban többek közt arra keressük a választ, lehet-e egyáltalán tervezni még a választások előtt, mire készülhetnek a vállalatok, és hogyan lehet sikerrel megoldani jövőbeni kihívásokat.