Az államfő és a külügyminiszter is levélben köszöntötte fel Győzikét

ünnep
január 09., 13:29

Gáspár Győző celeb, Fidesz-szimpatizáns, Mészáros Lőrinc-rajongó és Fradi-szurkoló csütörtökön egy törökországi szállodában ünnepelte az 50. születésnapját, és erről mesélt Mészáros Lőrinc tévéjében, a TV2 reggeli műsorában, ahol elárulta:

„Tegnap reggel bementem a postafiókba, és két olyan ember köszöntött engem szülinapomra, amire nagyon-nagyon büszke vagyok. Az egyik a Szijjártó Péter külügyminiszter úr, a másik pedig a köztársasági elnök asszony, Novák Katalin. Ez is nagy dolog.”

Gáspár Győző a Szijjártó Pétertől és a Novák Katalintól kapott levéllel a Mokkában 2024. január 9-én.
photo_camera Gáspár Győző a Szijjártó Pétertől és a Novák Katalintól kapott levéllel a Mokkában 2024. január 9-én. Forrás: TV2

A Romantic egykori énekese és a Győzike Show főszereplője meg is mutatta a Szijjártótól kapott levelet, amiben ez állt:

„Tisztelt Művész Úr! Kedves Győző!

Köszönettel vettem kézhez levelét, melyben meghívást kaptam az 50. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségre. Sajnálattal jelzem, hogy az év elejével járó rendkívül sűrű külföldi és belföldi hivatalos programjaim miatt nem lesz alkalmam részt venni az eseményen.

Engedje meg, hogy ezúton megköszönjem a magam és kollégáim munkáját méltató szavait, amelyekre a jövőbeli hasonló folytatásra történő biztatásként is tekintek. Ezúton szeretném Önt arra bátorítani, hogy a ránk váró, könnyűnek korántsem ígérkező esztendőben is töretlen elhivatottsággal és hittel tegyen közösségünk és nemzetünk érdekének megvédése és felemelkedése érdekében.

Isten éltesse sokáig, jó egészséget és sok sikert kívánok!”