Gáspár Győző Fradi-meccsen lépett hatalmasat a Fidesz-karrier felé, Curtis azonnal le is patkányozta

belföld
2023 október 30., 05:35

Csodálatos és a várt színvonalat megütő közpolitikai diskurzussá fejlődött a vasárnapi Fradi-Újpest meccsen Gáspár Győző újsütetű, de egyre intenzívebb fideszes karrierépítése. Gáspár, akinek sokáig csak annyi köze volt a magyar közélethez, hogy a NAV időnként meggyanúsította költségvetési csalással – aztán volt, hogy ilyen ügyekben nyerni tudott, sőt, végrehajtást is fontolgatott a NAV ellen –, a közelmúltban intenzív ostromot indított, hogy a NER-elit tagjává váljon.

Tavaly békemenetezett, majd hivatalosan is belépett a pártba, néhány napja Mészáros Lőrinc rajongójaként pozicionálta magát, majd felbukkant a Kubatov Gábor elnökölte Fradi szurkolótáborában is. A vasárnapi Fradi-Újpest meccsen már a minőségi párbeszéd jegyében egy „Zöld sasok – lila majmok” sállal köszöntötte az újpesti szurkolókat a Fradi-pályán.

Eddig tartott a magyar popkulturális közélet egy másik csodálatos figurájának, az újpesti Curtisnek a türelme, aki vasárnap este ezt a posztot helyezte el a közösségi média színes-szagos világában:

link Forrás

Az újpestiek egyébként a stadionban is sok szeretettel és tisztelettel üdvözölték a popdalénekes-showman-celebet, aki igyekszik jobban helyezkedni, mint egy kiöregedett belső védő az utolsó szezonjában. Kis rigmusuk szintén szép lenyomata a korábban már említett magas színvonalú közéleti diskurzusnak.