Beperelte Madonnát két rajongója, mert későn kezdte koncertjét, ők meg másnap korán keltek

ÉLET
január 19., 10:24

Szerdán nyújtotta be a keresetet két New York-i Madonna-rajongó, akik azt kifogásolják, hogy az énekes két órát csúszott koncertje kezdésével, ezzel pedig megnehezítette az életüket.

A brooklyni szövetségi bíróságon szerdán benyújtott kereset szerint Michael Fellows és Jonathan Hadden azt állítják, Madonna december 13-i koncertjére vettek jegyet, a koncertnek pedig este fél 9-kor kellett volna kezdődnie, de az énekes csak fél 11-kor lépett színpadra.

photo_camera Fotó: THEO WARGO/Getty Images via AFP

Emiatt a két férfinak a koncert végén, éjjel 1-kor, „az éjszaka közepén” kellett „szembesülnie” a „korlátozott tömegközlekedéssel”, illetve a „megnövekedett magánközlekedési árakkal”, ami feltehetően azt jelenti, hogy drágának találták a taxizást. De keresetük szerint a kései koncertkezdés azt is befolyásolta, hogy másnap „el tudták-e látni családi kötelezettségeiket”, ugyanis korán kellett kelniük, hogy munkába menjenek.

A két férfi ezek miatt most „tisztességtelen és/vagy megtévesztő kereskedelmi gyakorlat” miatt vádolja Madonnát, illetve a koncerthelyszínt és a turné szervezőjét. Szerintük ami történt, az szerződésszegésnek minősül. (Guardian)