Letartóztatást kérnek a UCC-konteós szkítákra, akik fegyveresen akarták megdönteni a Magyarország nevű, New Yorkban bejegyzett izraeli Kft.-t

belföld
január 25., 09:47

Alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló előkészület miatt indítványozza a Szkíta Nemzetőrség három tagjának a letartóztatását az ügyészség. Ők azok, akiket néhány társukkal együtt 150 TEK-es fogott el szerdán, miután a rendőrséghez eljutott egy tavaly novemberi videó, amin néhány, kínai turkálósban beszerzett, katonai mintás pólóban feszítő ötvenes férfi a zúgó széllel és a világ komplexitásával küzdve bejelenti, hogy Szkíta Honvéd Nemzetőrség néven alakítottak egy szervezetet, és egy füst alatt megalapítják a Kárpát-medencei szkíta birodalmat.

A videó megtekintése után a készenléti rendőrség „az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt” indított nyomozást. 11 emberrel szemben intézkedtek, közülük hármat tettek előzetesbe, és most letartóztatásba is tennék őket. Egyikük az a 88 éves váci Sz. Sándor lehet, aki '56-os magyarként az ezredforduló körül költözött vissza, és aktuálisan Magyarország kormányzójának tekinti magát.

Rajta kívül egy 53 éves zalai és egy 68 éves veszprémi férfi letartóztatását kéri az ügyészség, mert „a gyanúsítottak társaikkal elhatározták Magyarország alkotmányos rendjének megdöntését és a hatalom átvételét”.

Az erről tanúskodó videó továbbra is látható a Facebookon. Ez alapján a szkíta/ősmagyar vonal a UCC konteóval felturbózva adta az alapot. Az utóbbi az az eredeti formájában Amerikából importált államtagadó összeesküvés-elmélet, mely egy amerikai kereskedelmi törvény elég jelentős kifordításával azt terjeszti, hogy az állami hatóságok és intézmények úgy ahogy vannak, illegitimek, és ahhoz hogy valaki függetlenítse magát tőlük, elég egy papírt lobogtatnia arról, hogy ő szabad ember. Esetleg érdemes ezt egy igazoltatásnál a rendőr arcába is ordítania.

photo_camera UCC-s igazolványok a police.hu videóján. Fotó: police.hu

A UCC-tanok Magyarországon egy izgalmas csavarral honosodtak meg. Hívei a 2012-es új alaptörvény jogérvényességének tagadásával magyarosítják az államellenes tézist, egyik visszatérő érvük szerint azzal, hogy az ország hivatalos neve a korábbi Magyar Köztársaság helyett egyszerűen Magyarország lett, az állam megszűnt. Hiedelmük szerint a Magyarország nevű entitás immár egy New Yorkban bejegyzett izraeli Kft., az annak nevében eljáró hatóságoknak ezért senki nem tartozik engedelmességgel.

Ez a gondolat jelenik meg az őrizetbe vett szkítáknál is, akik láthatólag úgy gondolják, megtalálták a megfelelő jogi érvelést és kompetenciát, amivel az illegitim magyar állam helyett megalapozhatják végre a romlatlan, egyszerre spirituális megalapozottságú és ultrademokratikus szkíta birodalmat, és készek akár fegyverrel is megvédeni magukat a rájuk és a Kárpát-medence vizeire törő globalista - askenázi zsidó csoportok és az illegitim magyar hatóságok ellen.

Hogy mi közük közben ahhoz a 88 éves Sz. Sándorhoz, akit két éve az asztaltársasága valami irodában kormányzóvá esketett fel, még nem világos a rendőrségi és ügyészségi közleményekből, és az sem tudható egyelőre, hogy ténylegesen jelentett-e bármiféle veszélyt néhány félnótás fantasyje egy szabadabb új országról, ami ellen 150 TEK-esnek kellett fellépnie.