Megvan, hogy kik tervezhettek fegyveres puccsot a köztársaság megdöntésére, a programjuk kábé mint a Párbeszédé, csak királlyal és Szentkoronával

POLITIKA
január 24., 13:01

Rég volt olyan, hogy valakik szervezetten, lőfegyverek birtokában akarják megdönteni a magyar államrendet. Hajnalban azonban összesen 150 rendőr szállt ki az ország legkülönbözőbb sarkaiba, hogy 8 ember kihallgatása után közülük 3-at őrizetbe is vegyenek, köztük egy 88 éves férfit, miközben találtak náluk legalább egy pisztolyt és egy gépfegyvert. A készenléti rendőrség „az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt” folytat nyomozást az ügyben, már tavaly ősz óta.

De kik az összeesküvők, akik azt állították magukról, hogy a rendőrség lefegyverzésére készülnek, és már a leendő Magyarország személyi okmányait is megtervezték?

A rendőrség ezt nem árulta el ugyan, de az akcióról összevágott videójuk elején szerepel két olyan filmrészlet, ami közelebb vihet a megoldáshoz. Az első ilyen snitten eskütétel látható.

Ez a videó valahonnan ismerős volt, Czinkóczi riporter gyorsan meg is találta, honnan. Hát a Szövetség a Szent Korona Országáért nevű párt weboldaláról. Ez egyébként létező, bejegyzett párt, amit a választási iroda is lajstromozott.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.