Borízű hang #157: A kincskereső kisbekecs náci nagyapja

podcast
  • Link másolása
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Tumblr
  • LinkedIn

Ajándékozás

Cikkek ajándékozásához Közösség vagy Belső kör csomagra van szükséged.

Ha már előfizetőnk vagy, jelentkezz be! Ha még nem, válassz a csomagjaink közül!

Számunkra is megdöbbentő mértékben előre-, valamint iránymutató műsorunk ezúttal is biztos érzékkel igazítja el a hallgatót korunk aktualitásainak embert próbáló labirintusában.

  • 00:28 Kezdjük a kávéval. Vagy a halászléval. Nem, inkább a saksukával a román kávézóban. Meron, a kolozsvári kávézólánc.
  • 03:21 A jó román kávé. A Lefkovics-birodalom. A Salt és a Hotel Rum.
  • 07:31 Melyik a legnagyobb magyar vendéglátóhely-hálózat? Black Sheepből is három van, akárcsak Világbékéből.
  • 10:42 Bezzeg a cseh Kifli, az észt Bolt és a litván Vinted. A magyar lélektől a láncosodás idegen. Még egyszer a saksukáról.
  • 16:15 A budaörsi uszoda celebkínálata. Wolf Péter. Az untauglich Novák Előd balesete a Kitörés-túrán. A legendás kép a nagymamától búcsúzó gárdistákról.
  • 21:17 A Spencer-Hill-kultusz a világ fizikusai közt. Üdvözöljük Lacit Szaúd-Arábiában! A berlini Bud Spencer- és Ramones-múzeumok. Bugner Józsi.
  • 25:40 Akit Spencernek hívtak. A szovjet Micimackó. Hogy kerül ide az ökörepe? És a Reinheitsgebot DNS-ébe?
  • 30:47 Kivel halt meg a magyar nyelvújítás? Kazinczy SE.
  • 33:37 Lord Bekecs színrelép. A névadó Bekes Gáspár.
  • 37:05 Az eszkalálódó pétisóhelyzet. A leonardcohenesedő Zorán. Abbath Budapesten. A Magna Cum Laude együttes reklámpiaci és kulturális jelentősége.
  • 41:16 Az iráni reklámipar szeptember 11. előtt.
  • 45:06 Apák és fiúk. Bayer Zsolt, a mániákus hazudozó vérvonala. Mindenki rossz lesz, aki a Táltos utcában nő fel? A te ükapád jó ember volt?
  • 49:13 Akár Orbán Viktor is lehetett volna jó ember és Bayer Zsolt a 444 munkatársa. Orbán Gáspár, a kinshasai gigerli. Amikor Bayer Zsolt eltűnt Izraelben. A szemétkedés öröklődése. A gyilkosok emlékműve.
  • 53:50 Wahorn András, a nemzetlélekbúvár. Minden legyen úgy, ahogy volt.

Az adást most még csak a „Közösség” és a „Belső kör” csomagok előfizetői hallgathatják. Az ingyenes verzió keddtől lesz elérhető. Legyenek szívesek előfizetni, mindannyiunk érdekében!

Csatlakozz a Körhöz, hogy hozzáférj minden műsorunkhoz!

Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek,
segítsd a 444 működését!

Már előfizetőnk vagy?
Jelentkezz be!
Kapcsolódó cikkek
Legfrissebb podcastjaink

Borízű hang #251 [hossz]: Másfél milliós kardigánban az Orczy közvécében

Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Borízű hang #250 a színpadon [hosszú]: Hajóféreg hamis zászlóval

Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Tyúkól#57: Asszertív karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.

Diószegi-Horváth Nóra, Kun Zsuzsi
podcast

Borízű hang #249: Aki nem tud liberálisul, ne beszéljen liberálisul [rövid verzió]

Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.

Uj Péter, Bede Márton, Winkler Róbert
podcast

Az emberfej ízű licsitől a legjobb kínai éttermekig Londonban

A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.

444.hu
podcast