Emberfeletti erővel támad az abnormalitás Kövér László szerint

belföld
február 04., 07:00

A napjainkban már-már emberfeletti erővel támadó abnormalitást, gonoszságot, rombolást és hamisságot nagyon is evilági emberek evilági érdekeik táplálják - tette tisztába a sötétség erői és a világosság közötti örök harc aktuális állását Kövér László.

Az Országgyűlés elnöke a Székely Bálon a Pesti Vigadóban osztotta meg gondolatait a világ állásáról. Ezek sajnos elég borúsak:

"Járványok, háborúk, vérszomjas nemzetközi spekulánsok és uzsorások, országukat és nemzetüket eláruló európai politikusok és értelmiségiek; Európa tudatos gazdasági tönkretétele, pénzügyi eladósítása és társadalmi destabilizálása, egy kontinentális lakosságcserét előkészítő, szervezett illegális migráció, az európai embereket célzó, különféle eszközökkel zajló mentális agresszió, a fiataljaink nemi önazonosságát megcélzó életveszélyes lélektani és biológiai manipulációk"

- sorolta Kövér a mai helyzet jellemzőit, majd azt javasolta mindenkinek, menjenek el Erdélyben az Egyes-kő lábánál lévő kápolnába, és mondjanak el egy imát.

photo_camera Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Beszéde után Kövér László tiszteletbeli székely címeket adott át, az egyik kitüntetett L. Simon László, a Nemzeti Múzeum novemberben kirúgott volt főigazgatója.