Kora este aki teheti, kerülje el a Hősök terét és környékét – tanácsolja a Magyar Nemzet

külföld
február 16., 09:43

Odakint most szörnyek járnak címmel tartanak tüntetést péntek este 6-kor az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért a Hősök terén. A standupos Pottyondy Edina által a kegyelmi ügy miatt szervezett demonstrációnak mintha nem teljesen örülne a Fidesz. Elkezdték kóstolgatni például azt az Azahriaht, akit rendszerkritikus megszólalásai ellenére se nagyon piszkáltak eddig, a fellépőket pedig igyekeznek ellenzéki karanténba zárni, éppen a Magyar Nemzet írja vezető anyagában: Az LMBTQ-propaganda szószólói lépnek ma színpadra a Hősök terén.

A lap a humorát is megcsillogtatta az ügyben. A tüntetés miatti lezárásokról Kora este aki teheti, kerülje el a Hősök terét és környékét címmel számolnak be. Hogy miért, arról csak annyit írnak a Fővinform stílusában: rendezvény miatt.

Ha már tüntetés, akkor csak egy ugrás a közbiztonság. Már csak azért is, mert, ugyancsak a Magyar Nemzet szerint, durva összecsapásra készülnek az esti tüntetésen a baloldaliak. Félnivalónk azonban nincs, Orbán Viktor éppen ma fogadta a kínai közbiztonsági minisztert.

Orbán Viktor (jobbra) fogadja Vang Hsziahongot (balra)
photo_camera Orbán Viktor (jobbra) fogadja Vang Hsziahongot (balra) Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA