Benny Hill-szerű videón, ahogy a néma K. Endre beletolat újságírók autójába, majd a magyart törő barátja agresszíven fellép az érdekében

bűnügy
március 12., 07:49

A Gulyáságyú Média újságírója, Gulyás Balázs és az operatőre hétfőn összefutott Bicskén K. Endrével. Nyilván arról akarták kérdezni, miért próbálta újra a vallomása megváltoztatására rávenni egykori gondozottját a férfi. A dolog azonban messze látványosabban sült el, mint az várható volt.

K. Endre ugyanis – feltehetően véletlenül – beletolatott az újságírók autójába. Ezután ki sem szállt, hanem helyette percek múlva megjelent egy ismerőse. A helyszínre érkező férfi tört magyarsággal kezdett beszélni Gulyásékkal. Egy ponton valamilyen idegen nyelven beszélt az ablakon keresztül a még mindig az autójában ülő K.-val, a szerkesztőségben a románra tippelünk.

A férfi ezután válogatott trágársággal kezdett fellépni az újságírókkal szemben. „Ilyen szélhámos banda, baszd meg! Azonnal hívni rendőrség” – mondta. A helyszínen ott volt a Telex stábja is. K. Endre ismerőse egy ponton az operatőrt, egykori kollégánkat, Halász Julit meg akarta simogatni. Íme a hatperces videó:

link Forrás

Hogy pontosan ki volt a férfi, nem derül ki, ő K. Endre „családi barátjaként” hivatkozott magára. Az egykori igazgatóhelyettesből egyetlen szót sem sikerült kicsikarniuk az újságíróknak.

Az RTL-es Házon Kívül stábja rejtett kamerákkal rögzítette, ahogy K. Endre múlt héten újra a vallomása megváltoztatására próbálta rávenni az egyik bicskei áldozatot. Ezután Tényi István, a legnagyobb magyar feljelentő hamis tanúzásra felhívás bűntett gyanúja miatt fordult a BRFK-hoz, de Ungár Péter is feljelentést tett, Donáth Anna pedig rendőri védelmet kért a fiúnak, akit K. megpróbált lefizetni. A rendőrség vizsgálatot indított.