Magyar Péter egy kommentjében arra utal, hogy Varga Judit szerepel a hangfelvételen, amit bizonyítéknak szán

belföld
március 25., 10:10

Magyar Péter egy Facebook-kommentben reagált a Telex Hadházy-interjúját szemléző cikkre, amiben Hadházy arról beszélt, Magyar Péter lehetett az, aki már a színre lépése előtt kereste őt a Rogán–Schadl–Völner-ügy miatt.

„Remélem például, hogy miután holnap meghallják az emberek, ahogy a volt igazságügyi miniszter elmondja, hogy miként működik az ügyészség és a hatalom, több ezren fogjuk követelni a legfőbb ügyész és a bűncselekményt elkövető kormány távozását” – írja kommentjében Magyar, utalva arra, hogy a hangfelvételen, amit bizonyítékként tervez bemutatni az ügyészségen kedden, a volt igazságügyi miniszter, vagyis a volt felesége, Varga Judit hallható.

photo_camera Fotó: Facebook

Magyar eddig csak annyit mondott, hangfelvételekkel tudja bizonyítani, hogy a Völner–Schadl-ügy kirobbanása előtt „Rogán Antal és emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták az ügyészségi iratokat”. Azt eddig nem részletezte, kik hallhatóak ezeken a hangfelvételeken. Március 18-án a kérdésünkre, hogy miért nem nevezi meg a nyilvánosságban a minisztereket, akik tudhattak Tóni, Barbara és Ádám kilétéről, Magyar Péter azt válaszolta: Varga Judit és Gulyás Gergely. Ez aztán az ATV Startban is megismételte.