Újra összeállt a Spice Girls Victoria Beckham 50. születésnapján

ZENE
április 21., 14:41

Szombaton ismét összeállt a brit lánybanda, a Spice Girls, még ha spontán és csupán egyetlen szám erejéig. Az apropó Victoria Beckham 50. születésnapja volt, melyen az ünnepelt mellett az együttes többi tagja, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner és Melanie Chisholm is jelen volt Londonban.

A bulin spontán előadott szám az egyik legnépszerűbb slágerük, a Stop volt, a jelenetet pedig az ünnepelt férje, David Beckham rögzítette és osztotta meg az Instagram oldalán.

link Forrás

A rajongók izgatottan fogadták a videót: „David, te vagy a legjobb social media menedzser” – írta egyikük. Egy másik kommentelő szerint „ez volt az a pillanat, amire az egész világ várt”. Mások pedig könyörögni kezdtek az együttesnek, hogy induljanak turnéra.

A buli helyszíne a hírek szerint a londoni Oswald's privát klub volt, és olyan hírességek is jelen voltak, mint Tom Cruise, Salma Hayek, Rosie Huntington-Whiteley és Gordon Ramsey.

A Spice Girls 1994-ben alakult, majd 2000-ben oszlott fel. Azóta bár többször próbálkoztak az újrakezdéssel, egyik kísérlet sem volt tartós. Turnéztak 2007-ben, 2019-ben, és felléptek a 2012-es londoni olimpia záróeseményén is.

(via BBC)