„Vitézyvel a Fidesz át akar verni” feliratú táblákkal zavarta meg a főpolgármester-jelölt sajtótájékoztatóját a Párbeszéd

POLITIKA
június 07., 12:00

„Hadd gratuláljunk a Párbeszéd társelnökeiként elsőként ahhoz, hogy a Fidesz jelöltje lett” – lépett oda Vitézy Dávidhoz Barabás Richárd párbeszédes társelnök, aki emlékeztetni szerette volna a sajtót, hogy ő és Karácsony Gergely már hónapokkal ezelőtt megmondták, hogy Szentkirályi vissza fog lépni Vitézy javára. Az akció videón:

link Forrás

A Párbeszéd készült a bejelentésre, táblákat is készítettek – ezeket már a sajtótájékoztató előtt az épülethez vitték –, amikről megtudhatjuk, hogy „Vitézyvel a Fidesz át akar verni”.

photo_camera Fotó: Bankó Gábor/444

„Örülünk, hogy ez a hatalomtechnikai mesterterv megvalósult, de Budapestnek az az érdeke, hogy Karácsony Gergely maradjon” – mondta Barabás. Vitézy cserébe felidézte, mikor Tarlós István főpolgármesterként egy megafonnal üvöltözött Tordai Bence arcába. „Most ti vagytok ez a megafon” – mondta Vitézy, majd kisebb hangzavart követően a politikusok elvonultak a kamerák elől.

Kiemelt videóink