Rogán kabinetfőnökének érdekeltségei több mint 800 millió profitot termeltek tavaly

belföld
június 11., 12:01

A részben állami tulajdonba került Vodafone új vezetésében helyet kapott Nagy Ádám érdekeltségében álló társaságok 2023-ban több mint 800 millió profitot termeltek – írja a 24.hu. Nagy Ádám Rogán Antal kabinetfőnöke, neve többször felbukkant a Schadl-Völner-ügy nyomozati irataiban is.

Rogán Antal az akkori feleségével, Rogán-Gaál Cecíliával és Nagy Ádámmal a Gundel étterem előtt 2014 májusában.
photo_camera Rogán Antal az akkori feleségével, Rogán-Gaál Cecíliával és Nagy Ádámmal a Gundel étterem előtt 2014 májusában. Fotó: 444

Nagy érdekeltségei közül a legnagyobb nyereséget a főtevékenységben bútor, világítási eszköz, egyéb háztartási cikk kiskereskedelmével foglalkozó Asztalkultúra Kft. termelte. A kizárólagos tulajdonában álló társaság 666 millió forint profitot hozott, ebből 200 milliót osztalékként fel is vesz Rogán kabinetfőnöke.

De százmillió forintos profittal zárta a tavalyi évet a kizárólagos tulajdonát képező Nadan Property Kft. is, ami korábban megvásárolta a Végrehajtói Kar tulajdonában álló Városligetház 13 Zrt.-től a Szegedi út 35-37. alatti 1800 négyzetméteres ingatlant, mielőtt a kar elnökét, Schadl Györgyöt letartóztatták.

Kiemelt videóink