Orbán Ráhel szerint nem kéne tanácsokat osztogatni az anyáknak

életmód
június 18., 07:36

Második születésnapját ünnepelte Orbán Ráhel luxusbababoltja, a hegyvidéki Odu Store – az eseményről a Blikk is tudósított. A miniszterelnök legidősebb lánya arról beszélt a lapnak, hogy ő azt az anyukát képviseli, aki akkor dolgozik és ott, ahol csak tud.

„Az időbeosztás szerintem a legnagyobb kihívás, amivel bármelyik anyukának szembesülnie kell, függetlenül attól, dolgozik vagy háztartást vezet-e. Nyilván szeretnék több időt tölteni az Oduval, mint ami huszonnégy órába belefér, de én azt az anyukát képviselem, aki akkor dolgozik és ott, ahol tud”, mondja. De a vállalkozás által összehozott idei masszív veszteség kapcsán szóba került az is, hogy nem rövid távra és gyors megtérülést tervez,

máskülönben mindenki bababoltot nyitna.

photo_camera Orbán Ráhel a 2022-es Brandfesztiválon - ahová több mint százezer forint volt a belépő.

Orbán elmondása szerint közösségi térként tekint a bababoltjára, ahol „lehet beszélgetni a kihívásokról vagy a boldog pillanatokról, és ahol tanulni is lehet szakemberek segítségével”. Veszélyesnek tartja, ha tanácsokat osztogatnak az anyáknak, mert az sok kudarcot és megszégyenítő érzést szülhet bennük, és vallja, hogy mindenkinek érdemes az ösztöneire hallgatnia.

A Blikk kérdésére elmondta, azért állította nyilvánosra Instagram-profilját, mert „saját [és cége] narratíváját ő szeretné elmesélni”, és bár úgy érzi, „elég sok értéket teremtenek és nagyon jó dolgokat csinálnak ahhoz”, hogy inspirálhassanak másokat, sosem volt célja az, hogy celebbé váljon.

A miniszterelnök lánya egyébként nemcsak a saját narratíváját szokta bemutatni a közösségi médián, hanem a Fidesz kampányüzeneteit is.