A paprikajancsi visszatér 3 – Feri nem megy a kutyák közé

vélemény
június 27., 13:51
  • Felejtsd el az unalomig ismételt őszödi beszédet!
  • Gyurcsány Kádárról óbégat Nagy Imre háza előtt? Lejárt lemez!
  • Itt az igazán ütős cucc: Gyurcsány Balegyenes El Qro Fleto Fletonovics Ferenc, az Őszödi Böszme visszatért teljes fegyverzetében, keménykalapban, fehérre sminkelve, piros orral!

„Nem vagyok én egy paprikajancsi!”

mondta 9 éve a legnagyobb élő magyar paprikajancsi, a saját magát is rendszeresen összegyurcsányozó Gyurcsány Ferenc. Hát a lószart, papa!

Mostanra végleg feleslegessé vált ez az álszerénység, miután a DK elnöke (aki – ma már felfoghatatlan, de – valaha Magyarország miniszterelnöke volt), akkora interjút adott a Mészáros Lőrinc-féle Index és a Németh Sándor-féle ATV közös műsorában Rónai Egonnak, hogy menten beszartam volna, ha be nem fosok (politikai értelemben).

link Forrás

Tényleg érdemes végighallgatni, persze nem úgy, mint Nagy Imre vagy Kádár János utolsó beszédét, hanem mint a magyar politikai szórakoztatóipar egyik csúcsművét. Itt egy részlet, ami még csak nem is a legerősebb, mégis eléggé jellemzi az egész interjút az, ahogyan Gyurcsány valamiért Várkonyi Zoltánt emlegeti, azután pedig már talán számára sem világos, hogy mi történik:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.