Ötöt rúgott walesi ellenfelének a Fradi a BL-selejtezőben

sport
július 23., 21:55

A Ferencváros a korábbi évek eredményeinek köszönhetőn a 2. körben kezdte a Bajnokok Ligája selejtezőjét. A Fradi a kezdőben mindössze egy magyar játékossal, a kapuban Dibusz Dénessel állt fel hazai pályán a walesi The New Saints ellen. Nem volt telt ház, de azért 16 ezren voltak a stadionban.

Ez volt a zöld-fehérek új vezetőedzőjének, Pascal Jansennek az első tétmeccse, és elég pörgős csapatot küldött a pályára, mindössze 24 perc után már három góllal vezetett a Fradi. Ezután visszavett a tempóból az FTC, a walesieknek is volt helyzetük, kapufát is rúgtak. A szünet után megint komolyabb vette a meccset a Fradi, Taroré megszerezte a harmadik gólját, aztán a 62. percben már öttel vezetett az FTC, miután a Zachariassen által kiharcolt büntetőt Marquinhos belőtte. Ezután a legnagyobb izgalmat az okozta, hogy egyszerre négyet cserélt Jansen, illetve a csereként beállt McManus hagyott ki egy ordító helyzetet.

photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

FTC-TNS 5-0

FTC: Dibusz – Makreckis (Botka, 76.), Cissé, Gustavo (Knoester, 82.), Ramírez – Rommens, Maiga (Tóth Alex, 76.), Zachariassen – Traoré, Pesics (Kady, 76.), Marquinhos (Owusu, 76.)

TNS: Roberts – Danie Davies (Baker, 90.), Bodenham, Pask, Daniels – Redmond (D. Williams, 63.), Leo Smith, Clark (Bradley, 89.)– Y. L. Raymond Williams (Holden, 63.), Young (McManus, 76.), Brobbell.

Gólszerzők: Traoré (16., 21., 54.), Zachariassen (24.), Marquinhos (62.)

A visszavágót jövő kedden rendezik, a párharc győztese a Santa Coloma (andorrai) -Midtjylland (dán) továbbjutójával játszik. Az első meccset a papíroformának megfelelően a dánok nyerték idegenben, három góllal.

Kiemelt videóink