Menczer: Egy ilyen beszédet nemhogy elmondani, megérteni is sokkal nehezebb, mint kislányok orális kielégítését imitálni a diszkóban

POLITIKA
július 29., 13:02

Miután a Tisza Párt reagált Orbán Viktor szombati tusványosi beszédére, a Fidesz is reagált Magyar Péterre, Menczer Tamás kommunikációs igazgatóé volt a szerencse. „A Peti, a Magyar Peti nem értette a miniszterelnök tusnádi beszédét, cserébe felmondta azt, amit Kunhalmi Ágnes bármikor. Peti, az, hogy nem érted a miniszterelnöki beszédet, nem a beszéd hibája.

Azért van, mert egy ilyen beszédet nemhogy elmondani, megérteni is sokkal nehezebb, mint kislányok orális kielégítését imitálni a diszkóban…

Kevés vagy, Peti” – írta Facebookon.

Orbán Viktor a tusványosi beszédében szokásához híven 20-25 évre nézett előre, addig zajlik szerinte a világrendszer-változás, ez alatt ki kell nevelni az új generációt, a most húszas-harmincas ifjakat, hogy vagányak és nemzetiek legyenek, ne liberális, slim fit szerkós, latteavokádós, mindenmentes, öntetszelgő alakok.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

A slimfitezés egyértelmű utalás Magyar Péterre, a Tisza Párt reagált is erre közleményben: „A beszéd 80 %-a egy Budapest központú világpolitikáról szólt (épp csak az indiánokról és az inuitokról nem beszélt), de szó sem esett a magyar emberek problémáiról és a hazánkban tapasztalható égbekiáltó igazságtalanságokról. Nem esett szó arról, hogy miközben a miniszterelnök haverja 30 milliárdos yachton ringatózik épp a francia riviérán, addig a forráshiány miatt gyerekműtétek maradnak el Magyarországon. Nem esett szó a szétvert oktatásról, a hárommillió létminimum alatt élő honfitársunkról, a külföldre menekült százezrekről. (...) És köszönjük a slim fit ruházatra való megjegyzést, miniszterelnök úr. Szerintünk a sportos, normálisan öltözött emberek is lehetnek hazafiak. Azok viszont nem, akik a magyar adófizetők pénzét gátlástalanul ellopják, és a családjuknak, haverjaiknak juttatják. Testalkat ide vagy oda.”

Kiemelt videóink