Orbán Balázs az MCC Feszt előadójától értesült arról, hogy Magyarországon nincsenek drogok, hajléktalanok és bűnözés

képzavar
augusztus 05., 20:55

A múlt héten Esztergomban az MCC Feszt vendége volt többen között Matt Goodwin, a Kenti Egyetem politikaprofesszora is, aki amellett, hogy arról beszélt, milyen világot képzelünk a gyermekeink számára, Magyarország társadalmi viszonyait is alaposan megismerhette, hiszen ezekkel a sorokkal búcsúzott az X-en:

„4 napot töltöttem Magyarországon, egy konzervatív országban, amit a nyugati elitek kritizálnak. Nem láttam bűnözést. Nem láttam hajléktalanokat. Nincsenek zavargások. Nincsenek drogok. Nincs tömeges bevándorlás. Nincsenek széttört határok. Nincs önutálat. Nincs káosz. És most visszatértem az Egyesült Királyságba.”

A politikaprofesszor tűpontos helyzetleírásával Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója és az MCC kuratóriumi elnöke annyira egyetértett, hogy ő is megosztotta az oldalán:

Az MCC fesztiválján Orbán Ráhel is előadott, és arról beszélt, hogy a Balatont meg kell tartanunk magunknak.

Az MCC a honlapján saját magát tehetséggondozó intézményként határozza meg, a magyar egyetemek többségéhez hasonlóan közérdekű vagyonkezelő alapítványként kezdett működni. Ekkor a MOL Nyrt. és a Richter Nyrt. 10-10 százalékos részvénypakettjét kapta meg az államtól. A szervezet tavaly 98,5 százalékra növelte a részesedését Libri Csoportban. Tavaly 19,8 milliárd forint osztalékot kaptak a Mol-részvényeik után.

Kiemelt videóink