Robert F. Kennedy Jr. azt mondja, ő hagyta ott egy medvebocs tetemét a New York-i Central Parkban tíz évvel ezelőtt

külföld
augusztus 05., 10:40

2014-ben egy medvebocs tetemét találta meg egy járókelő kutyasétáltatás közben a New York-i Central Parkban. Az állat egy bicikli mellett hevert, „tágra nyitott szájjal és karmolásokkal az oldalán”.

A hatóságok akkor arra jutottak, hogy az állat nem a közeli Central Park-i állatkerthez tartozott, de nem tartozhatott más, ismert vadállományba sem, és azt sem sikerült kideríteni, hogyan pusztult el és hogyan került oda.

Egészen mostanáig, amikor is Robert F. Kennedy Jr. kirakott Twitterre egy videót, amiben elismerte, ő dobta ki a medvebocs tetemét. Azt mondta, barátaival úgy gondolták, a „csínytevés vicces lesz”. Azt mondta, direkt úgy „rendezte el az állatot”, hogy úgy tűnjön, mintha egy biciklis gázolta volna el.

link Forrás

Mindezt a trumpista Roseanne Barrnak mesélte el, akinek azt mondta, egy solymász expedíció miatt utazott a New York-i Hudson-völgyben, amikor megtalálta a medvebocsot, amit egy másik autós ütött el. RFK Jr. azt mondta, a tetemet betette a furgonjába, és eredetileg azt tervezte, hogy később megnyúzza és megeszi állatot, de „kifutott az időből”, ezért inkább kitalálták a barátaival, hogy fognak egy régi biciklit, és azzal együtt kirakják a medve tetemét a Central Parkban, hogy úgy tűnjön, egy bringás ütötte el a medvét.

„Úgy gondoltuk, szórakoztató lesz” – mondta RFK Jr., aki, miután másnap látta, hogy csak erről szólnak a hírek, aggódott, hogy megtalálják az ujjlenyomatait a biciklin, de az ügy egy idő után aztán „szerencsére elcsendesedett”.

Robert F. Kennedy Jr. eddigi mutatványairól bővebben A leghülyébb Kennedy című cikkünkben lehet olvasni.

(Guardian)

Kiemelt videóink