Kik azok a celebek, akik nagyon örülnének egy újabb Trump-elnökségnek?

külföld
július 28., 10:56

Magyarországon viszonylag kevés híresség beszél nyíltan a politikai nézeteiről, vagy arról, hogy kit támogat, bár az elmúlt években Orbán Viktor évértékelőin egyre nagyobb számban jelentek meg ismertebb arcok. Például Tóth Gabi, Nagy Feró, Miklósa Erika vagy Curtis. Magyar Péter mellett pedig iszonyatos mellszélességgel állt ki Nagy Ervin.

Az Egyesült Államokban a nyílt támogatásnak nagyobb hagyománya van, szinte mindenki bátran beszél a politikai nézeteiről, arról, hogy melyik oldalt és elnökjelöltet támogatja épp. Az amerikai elnökjelöltségtől visszalépett Joe Biden mellett elég nagy nevek álltak ki, hogy csak nagyon keveset mondjak: Lady Gaga, Julia Roberts, George Clooney, Robert De Niro, Seth MacFarlane, és bár idén nem sikerült behúzni, a négy évvel ezelőtti kampány alatt a világ jelenleg talán legnépszerűbb énekese, Taylor Swift is őt támogatta. Ahogy tette azt akkor Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio, Scarlett Johansson és Brad Pitt is.

A jelek szerint az úgynevezett A-listás hírességek közül a legtöbben a demokraták felé húznak. De kik azok a celebek, akik jobban örülnének egy újabb Trump-elnökségnek? Izgalmas lista következik.

Amber Rose

A Republikánus Párt jelölőgyűlésén is lehetőséget kapott a felszólalásra, és bár a beszédét azzal indította, hogy korábban elhitte a „baloldali propagandának”, hogy Trump rasszista, utánaolvasva arra jutott, a jelöltet és támogatóit „nem érdekli, ha fekete, fehér, meleg vagy hetero vagy”, ennek hatására pedig ő is felvette a piros sapkát.

link Forrás

Amber Rose felszólalásának és támogatásának sokan nem örültek, többen háborogtak a Twitteren, hogy színpadra engedték. Matt Walsh jobboldali politikai kommentátor azonnal „abortuszpárti feministának” és „arctetkós önjelölt ribancnak” nevezte Rose-t, aki szerinte csak azért híres, mert „rapperekkel szexel”.

Kevésbé expliciten fogalmazva Amber Rose valóban akkor lett ismertebb, amikor 2008-ban összejött Kanye West rapperrel, aki után a szintén rapper Wiz Khalifával házasodott össze. A Wikipedia szerint egyébként „modell” és „tévés személyiség”.

Kid Rock

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.